commercial marketeer - growth hacker - online marketeer - business development manager

Sales & marketing automation - New business development - Process optimalisation - Account based marketing

commercial marketeer - growth hacker - online marketeer - business development manager

New business development - Process optimalisation - Sales & marketing automation - Account based marketing

Ik ben werkzaam als Martech specialist bij HVC. HVC houd zich bezig met het optimaliseren en recyclen van afvalstromen en het opwekken van schone energie. Als Martech specialist ondersteun ik de marketing afdeling door zoveel mogelijk gebruik te maken van marketing automation en digitale strategieën. Door continu de klantreis te monitoren, onderzoeken en optimaliseren streven wij erna om de klantervaring en de klanttevredenheid constant te blijven verbeteren.

 

Hiervoor was ik werkzaam als Business development manager bij Cyso te Alkmaar. Cyso is een managed hosting provider die gespecialiseerd is in het 24×7 online beschikbaar houden van bedrijfskritische applicaties. Cyso levert maatwerk en hanteert daarin een any cloud strategie. Dit houdt in dat wij per oplossing kijken welke hosting oplossing of cloud provider het beste past bij de strategische doelen van de klant.

 

Bij Cyso heb ik als business development manager gewerkt waarbij ik op slimme manieren zoals het inzetten van sales & marketing automation en account based marketing (ABM) nieuwe prospects benaderden en (sales & marketing) processen optimaliseerde.

Hieronder enkele voorbeelden van content die ik gemaakt heb voor Cyso en Fuga Cloud.