commercial marketeer - growth hacker - online marketeer - business development manager

New business development - Process optimalisation - Sales & marketing automation - Account based marketing

commercial marketeer - growth hacker - online marketeer - business development manager

New business development - Process optimalisation - Sales & marketing automation - Account based marketing

Ik ben werkzaam als Business development manager bij Cyso te Alkmaar. Cyso is een managed hosting provider die gespecialiseerd is in het 24×7 online beschikbaar houden van bedrijfskritische applicaties. Cyso levert maatwerk en hanteert daarin een any cloud strategie. Dit houdt in dat wij per oplossing kijken welke hosting oplossing of cloud provider het beste past bij de strategische doelen van de klant.

 

Bij Cyso ben ik business development manager waarbij ik op slimme manieren zoals het inzetten van sales & marketing automation en account based marketing (ABM) nieuwe prospects benader en (sales & marketing) processen optimaliseer.

 

Voor mijn huidige baan was ik commercial Marketeer van Fuga Cloud. Fuga Cloud is dé Nederlandse Cloud provider gebaseerd op OpenStack. Ik was verantwoordelijk voor de marketing en sales binnen de organisatie.

 

Hier heb ik mij ondermeer bezig gehouden met website optimalisatie (SEO & SEA) voor het vergroten van het aantal (organische) bezoeken en conversie op de website. Hiervoor heb ik de website structuur flink aangepakt en verschillende Adwords en LinkedIn campagnes uitgevoerd. Daarnaast heb ik een content kalender gemaakt en mij bezig gehouden met het schrijven en filmen van diverse content voor zowel de website als verschillende social media kanalen. Verder heb ik Hubspot geïmplementeerd voor alle sales & marketing automation om zo de klantervaring zo persoonlijk en optimaal mogelijk te laten verlopen.

Hieronder enkele voorbeelden van content die ik gemaakt heb voor Cyso en Fuga Cloud.